Every journey starts with that FIRST step

Wie

Iedere verandering begint met die ene eerste stap. So make it one to remember!!

ApeXa Training & Coaching is opgericht door Johan van Ballegooijen en is een club die anders tegen de trainingsbusiness aankijkt. Voldoet het bestaande aanbod niet dan? O, vast wel. Maar toch denken wij stiekem dat het beter, inspirerender en vooral activerender kan. Met een achtergrond binnen defensie, onderwijs en sales management is het juist die combinatie die in onze trainingen doorwerkt. Uitdagend, didactisch sterk en zeer resultaatgericht. Want het gaat uiteindelijk maar om één ding: een uitstekend, diepgaand en vooral duurzaam resultaat.

Johan: "Wat mij altijd erg opviel aan trainingen die ik zelf volgde, of het nu salestraining was, cultuurtraining of whatever wat voor training dan ook. Er was altijd een behoorlijke groep deelnemers met scepsis. Dat is op zich niet ongezond, een kritische en onderzoekende houding, maar training werd dan ook vaak in het belachelijke getrokken en die geluiden krijgen vaak veel bijval in een groep. Dat is jammer omdat een training, of trainer, zo al met 1-0 achter kan staan. Het is de uitdaging van ApeXa om mensen dusdanig te verrassen dat die geluiden als sneeuw voor de zon verdwijnen en mensen oprecht zin krijgen in het programma!"  

Wij gaan dus niet voor dat leuke weekend en maandag weer over op de orde van de dag. Wij gaan voor de lange termijn. Tijdens je pensioen ben je onze trainingsaanpak nog steeds niet vergeten en kan je er nog steeds profijt van hebben! Dat is ons doel!
Onze training staat voor training met een lach. Moet altijd alles dan maar leuk zijn in het leven? Nee, zeker niet. Soms moet je ook gewoon aan de bak! Gaan met die banaan, een schop onder je hol en gas met die ananas! Maar je ontwikkeling gedijt wel enorm als je iets doet waar je ook lol in hebt en die ontwikkeling was nou net het doel. Is het dan geen idee om dat waar we mee bezig gaan ook maar gelijk leuk te maken? Iedereen MOET plezier aan onze training hebben, anders is het voor ons: Mission failed.

ApeXa Training & Coaching is geregistreerd partner van o.a.:


Johan van Ballegooijen
06 15 900 969
johan@apexatraining.nl