U vraagt wij DRAAIEN

Wat wel en wat niet

Vorm is belangrijk
Voor ons is de vorm van groot belang. Het is namelijk van invloed op het resultaat. Leerstijlen, activiteitenvoorkeuren en zelfs hobby's kunnen richting geven aan de beste manier van het ontwikkelen van talenten.

Wat doen we wel?
Wij geloven in actie. En die actie moet leuk en uitdagend zijn. Daarom maken we onze trajecten rondom een actief thema dat aansluit bij jullie interesse. Van sjoelen of apenkooien tot Expeditie Robinson, wij maken er een programma van. Let's go fot it!
Vervolgens zorgen we voor een inhoudelijk supersterk programma waardoor praktijk en theorie bij elkaar komen. Kennis koppelen we aan vaardigheden en learning by doing is de basis. Niet alleen een rollenspel in een veilige setting, maar continue blijven oefenen in de echte wereld. Die kennis en vaardigheden worden ook regelmatig getoetst zodat de resultaten glashelder zijn.

Wat doen we niet?
- Hele dagen hangen in meeting rooms of conferentiezalen om te luisteren naar een eenzijdig verhaal over hoe het allemaal beter moet en kan.
- Langer dan een 20 minuten zitten (= belofte)! Ontwikkelen is een actief proces, daar horen geen plattekontpijnlijkerugslaperigebliksymptomen bij!
- Reactieve interactie oproepen. Pro-activiteit is het uitgangspunt. Als deelnemer moet je zelf de regie pakken, zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling!

YOU decide how to Accelerate!