Chase your DREAMS!


HAAL HET BESTE UIT JEZELF!!

Geluk in het leven begint met vertrouwen in jezelf! ApeXa 4Kids wil daar heel graag een bijdrage aan leveren door superstoere programma's te maken waarin jij fysiek en mentaal uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

O ja, mentaal betekent in je hoofd en fysiek betekent met je lichaam (dat wordt dus zweten!!).

Waar, wanneer en Quanta Costa?

Ben jij tussen de 6 en 13 jaar? Join us voor een onvergetelijke ervaring! ApeXa 4Kids wordt wekelijks georganiseerd in het Jeugddorp Dordrecht! Met een cool programma nemen we je mee langs verschillende thema's. Iedere woensdagmiddag staat een ander thema centraal. De verzamelplek en wat je allemaal mee moet nemen krijg je in een apart berichtje na je aanmelding.
De prijs voor één training van een uur is 6,50. Je krijgt daarvoor een intensief en leerzaam programma en dat is ook nog eens inclusief drinken en een gezond tussendoortje. Ben je een echte fan? Koop dan een A4K Membercard! Dan krijg je 10 trainingen voor maar 59,-.

Houd de website www.apexa4kids.nl in de gaten voor de eerstvolgende datum. Daar kan je je gelijk op (laten) geven voor de eerstvolgende training!