Chase your DREAMS!

Apexa 4kids

Niemand heeft zoveel recht op ontwikkeling en ontplooiing als onze kinderen. Nog vrij van vooroordelen en sociaal wenselijke beperkingen zitten zij vol prachtige dromen. Wie zijn wij om ze deze dromen te ontnemen?
Op het moment dat kinderen geconfronteerd worden met teleurstelling brokkelt er iedere keer een stukje vertrouwen in een mooie toekomst af. Als kinderen in een (sociaal) onveilige situatie komen blijft er misschien zelfs helemaal niets meer over van al die mooie dromen en krijgen ze in het ergste geval zelfs een hekel aan zichzelf. ApeXa 4Kids is gericht op het najagen van dromen, sociaal sterker worden en dat hebben we gegoten in een megacool jasje.

www.apexa4kids.nl

het beste uit jezelf

Geluk in het leven begint met vertrouwen in jezelf! ApeXa 4Kids wil daar heel graag een bijdrage aan leveren door superstoere programma's te ontwikkelen waarin kinderen zowel fysiek als mentaal uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen.


OOK VOOR SCHOLEN, VERENIGINGEN EN GROEPEN!

Waar, wanneer en Quanta Costa?

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar? Join us voor een onvergetelijke ervaring! ApeXa 4Kidswordt vanaf maart 2019 wekelijks georganiseerd! Met een cool programma nemen we je mee langs verschillende thema's. Iedere woensdagmiddag staat een ander thema centraal. De verzamelplek en wat je allemaal mee moet nemen krijg je in een apart berichtje na je aanmelding.
De prijs voor één training van een uur is 5,-. Je krijgt daarvoor een intensief en leerzaam programma en dat is ook nog eens inclusief drinken en een gezond tussendoortje. Wil je alle thema's meedoen? VET!! Dan krijg je van ons de laatste challenge kado.

Data

Houd de website www.apexa4kids.nl in de gaten voor de eerstvolgende datum, of meld je aan voor de nieuwsbrief via het formulier hieronder. Dan blijf je sowieso op de hoogte!

Maatwerk
Wil je graag een maatwerkprogramma voor een groep, vereniging of een school? Geen probleem, dan maken we er samen iets moois van! Informeer naar de mogelijkheden. Vul ook hiervoor het formulier in en dan nemen we contact met je op.

Superheld


Kampioenuh!


commando's


musicA!!


The artist